Längtar efter dig.......

Nu längtar jag jättemycket efter min lilla knodd, undrar så vem det är- och vad det är! Tänk om det blir en liten tjej- äntlign får man bädda rosa, tihi. Eller så är det ännu en liten kille- lika härligt det!
v.17

Vikten har fördubblats på bara två veckor och nu väger ditt barn c:a 100 gram. Längden från topp till tå är mellan 11-12 cm vilket motsvarar din hand om du spretar med fingarana.

Armar och ben är nu nästan fullt rörliga. Ögon och öron har nära nog fått rätt placering och bebisen liknar alltmer en människa.

Du

Moderkakan växer med en otrolig hastiget tillsammans med bebisen, och vid förlossningen kommer den att väga nästan ett halvkilo. Såhär dags är moderkaken väl utvecklad och förser fostret med allt det behöver, och  för bort avfall som det inte längre behöver. Samtidigt flyttas livmodern uppåt i din mage och kan nu kännas 3-5 cm nedanför din navel. Den syns förmodligen tydligt att du är gravid vid det här laget och en viktökning på 2,5 till 4 kg är normal.

Kanske har du redan känt bebisen röra på sig i magen, men det är inte ovanligt att det dröjer ytterligare några veckor. Det kan vara mycket lugnande att känna bebisens rörelser därinne, även om det inte är varje dag, och veta att allt är väl.

Du kanske märker att tandkött och näsa böder lättare, vilket beror på ditt ökade blodtryck och ökade blodvolym. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.

källa; blimamma.se


Idag är jag helledig, skall bli så skönt. Tyvärr har lilla Max 40graders feber-  så det blir innetjänst för oss....

Jag var tvungen att shoppa lite nytt inför våren, där svullna ömma fötter får plats.
Detta blev det;


ADIDAS SUPERSTAR 2,5 M WHITE  / BLACK
de här vill jag köpa, men jag hejdade mig! Men kanske nästa löning..... :-)
PUMA ESPERA WP W WHITE  / GOLD
Nä, nu skall jag ta hand om min lilla sjukling......

Kram

Kommentarer
Postat av: Susanne

Men vad kul att du har ett litet knytte i magen! Spännande! :)

2009-04-15 @ 22:15:46
URL: http://cocosflinga.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0