Lite tråkigt.....

I mina gamla inlägg går inte alla bilder att se. Detta är för att det länkades till vår gamla shop- och nu när vi bytt till ny butik så funkar det inte längre....ser lite trist ut och jag skall sätta mig och fixa det nån dag då jag har tid....
när nu det blir.... men tanken är god... ;-)


Tjohej!

Nu kommer Thomas Och Max strax hem från dagis. Dagens ordrar är packade och klara, Ida sover och nu skall jag bara ta fram middagen som redan är klar. En jättegod pastagratäng- mums!

 
bifogar lite bilder på Max då han hittat syrrans rumpsalva på skötbordet......

Kramar


Vardagen...

Imorse tog jag bussen som vanligt med båda barnen (och hunden) för att lämna Max på dagis. Max älskar att åka buss och det är värt kampen det innebär att få på båda barnen kläderna i tid varje mogon då man hör hans glada tjut när bussen närmar sig...

Efter att jag lämnat han tog jag en lång och skön promenad hem med hunden och Ida. Nu har jag käkat lunch, tvättat och förberett middagen- så nu skall jag ta itu med dagens mailskörd.

Nåväl, nu skall jag sätta på en kopp kaffe- för Ida har somnat i sin säng efter att först ha bajsat ned hela mig, sen när jag bar henne till duschen så kissade hon på mig- och när jag väl fått på henne torra kläder efter badet så kräktes hon över hela mig. Hahaha, mitt liv är så glamoröst.

Kramar


TILLBAKA!

Ja, man kan tro att det inte är sant. Men efter nästan ett års frånvaro har jag bestämt mig för att återkomma till bloggvärlden.

Jag har saknat det och insåg när jag satt och läste min blogg att det är grymt kul att ha kvar för barnen växer ju så fort! Ja, jag har faktiskt hunnit få ett barn till. :-)   En underbar liten flicka som heter Ida. Hon har nu hunnit bli 4månader och det är helt fantastiskt!

Här iförd hennes första underbara barnkläder från Lundmyr. Tycker Pytteliten passar så fint på de minsta. :-)

Kram Malin


RSS 2.0